Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du är dig själv



Du skriker och slår
Kastar omkull allt omkring dig
Slår mig i hjärtat
Och du ser inte att du skadar mig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-03-15 01:42



Bookmark and Share


  Manal
ord som slår mot hjärtat.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan