Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen



Jag tycker inte om dig
Du har inget att ge mig
Jag vill bara ligga kvar i min säng
Låta sömnen föra mig in i en dröm
En dröm som kan ge mig något att tänka på
Låta mig komma fram till något
Något jag tycker om




Fri vers av Nattsuddan
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-03-15 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan