Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag funnit mig själv


Du finns där för mig
Stöttar mig i min vardag
Låter mig associera fritt
och komma fram till något
Du hindrar mig inte
utan låter mig göra det jag vill
Du vill vara min
och jag vill vara din
Jag vill vara med dig
Vara med dig i en kravlös relation
Där vi kan vara oss själva tillsammans
eller för oss själva
För att vi vet att vi finns för varandra




Fri vers av Nattsuddan
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 01:53



Bookmark and Share


  Vind
Din känsla i att kärlek inte kan ägas, mellan raderna i din dikt, verkar mycket lovande. Hoppas det går bra för er...
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan