Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en scen ur ett liv




hon dansar
han ler

you look like a streetwalker
leende
you look like a fool

- visst låter det som om vi kör filmrepliker, säger han
- vilken film? frågar hon
- jag vet inte, svarar han

utanför går solen ner
till knattret av hans skrivmaskin







Fri vers av kärleksbarn
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 01:55



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Underbar! Vacker titel...
Och jag undrar också, vilken film?
2008-03-19

  Michaela Dutius
berörande- vacker- lite vemodig.
Väl diktat
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn