Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syn på något som så många skattar...


Tre ord






Allt jag vill ha

Bekräftelse


Allt jag kan få

Ett leende


Allt du kan ge mig

Tre enkla ord










\"Ge tillbaka fjärkontrollen\"




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 22:51



Bookmark and Share


    blomster knopp
Den var bra, man fattar vad du vill ha fram! :)
2008-06-12

    Phoenix
Ditt sinne för humor är fantastisk XD
Fortsätt så^^
2008-04-23

    Issand. VIP
den VAR kul ;)
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob