Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvarts-livskris-alltid något

det finns ett namn på min sjukdom och min icke-identitet
kvarts-livskrisen
ok! Alltid något
alltid finns i alla fall något

Jag är infiltrerad med kändiskultur, framgångssuktande armbågande egoindividualister

jag är nästan en av dom nu
i min icke-identitet

jag är nästan avskalad mig själv helt
allt jag säger är bara på lådsas

jag finns bara nästan
eller nästan inte

och
ett bränt barn som spyr elden




Fri vers av Arwen
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-25 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen