Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste värna om våra äldre...!!!




Ålderdomens dagar

 

Den oväntande snöyran

får pensionärerna att rasta sina rullatorer mitt i gatan

och jag önskar jag hade mod nog att våga hjälpa dem framåt

 

Tänk när jag själv är där

tar mig långsamt fram på fyra små hjul och skakiga ben

och massa människor rusar hastigt förbi

medan jag försöker hålla balansen

på den alltför dåligt plogade vägen


Och de enda som faktiskt lägger märke till oss

mumlar "oj, lever hon än?!"

och räknar blint med att jag inte hör




Övriga genrer av Bissen
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 16:24



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
jag håller med
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen