Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten är en Illusion, en mycket skicklig Illusion




Solstråles prisma på parkettgolvet
Jagas av sammetstassar

I mina kalla, döda händer
Jag känner det knappt
En gyllene glob
En inre glöd
Bränner mina kalla, döda händer

Månens skugga på kala sjukhusvägg
Jagas av hjärnspöken

I mitt kalla, döda huvud
Någonting rör sig
Ett skrumpnande sinne
En utbrunnen glöd
Förbryllar mitt kalla, döda huvud

Vindens viskning över träden
Retar mina fingertoppar




Jag når den inte...




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 645 gånger
Publicerad 2008-03-25 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob