Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

Jag står ensam framför dig

Du ger mig ingen tröst

Skänker ingen ro

Du står där och ser ner på mig

Får mig att känna mig liten

Bortglömd

Jag står där övergiven av dig

Du som ska finnas för den som behöver dig

Överger mig igen och igen

och skrattar hånfullt när du ser mig gråta




Fri vers av Nattsuddan
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 15:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Sån är INTE GUD!
2012-04-19

  aol
gillas verkligen
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan