Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Marcus


När jag är i din närhet

Du får mig att se meningen i mitt liv
Du får mig att se ljuset
Fyller mig med ljus
Ett ljus som strömmar genom min kropp
Får mig att lysa
Lysa av glädje
Glädjen av att få vara i din närhet
Att få ha dig hos mig
Att få vara hos dig
Du får mig att se mitt liv
Att se mitt liv och förstå hur det ska vara




Fri vers av Nattsuddan
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-03-31 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan