Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var bara tvungen att skriva lite argt


Smärta 365 1/4

Smärta hela året
det är mitt liv
Smärta utan Kärlek
gör det värt att leva

Hat har ingen återvändo
det fyller mitt liv
Hat föds ur Kärlek
Kväver livet

Ensamhet gömmer dagarna
det är mitt öde
Ensamhet kommer efter Kärlek



Om ensamhet är styrka

är jag jävligt stark




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 724 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 20:53



Bookmark and Share


    Phoenix
Det är en av dina bästa dikter :D
Applåd!
2008-04-23

  Limestoned
känner igen mig..
har läst tre av dina dikter, riktigt bra allihopa. keep workin\'!
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob