Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildligt talat...


Osynligt handikappad, nej. Nuförtiden ska man säga Osynlig I En Handikappande Miljö, eller något sån




\"Hur mår du?\"

Han strök hårslingan ur mitt ansikte



\"Jag kan inte känna mina ben...\"



Jag grät




Det gjorde ont




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 22:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!
2008-04-03

  korpfjäder
Det intelligenta ironiska leendet i den här texten förför mig totalt!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob