Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavligt talat samma varelse... Du är bara ett annat Jag...


Sotsvarta varelse, Du är bara ett annat Jag




Mina ögon svider
Jag är trött


Mina ben värker
Men bara när jag går


Min andhämtning är tung
Luften är för tjock


Ditt hjärtas rytm
är mitt hjärtas rytm

Samma varelse
bara lite separerad

Samma trötta ögon
Samma värkande ben
Samma tunga andhämtning


Samma svidande ögon
Vi gråter

Samma smärta
Vi lider


Samma andetag
Vill ha dig nära



Sotsvarta mardröm




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob