Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur nians tema på bilden skapade jag detta...


Från Mardröm till Lyckorus

Från Mardröm
till Lyckorus

och tvärtom

tar bara en sekund


Jag springer
i ultra rapid
Världen tycks stå stilla
Klockan slår Ding-Dong


Svarta rosblads dans
virvlande vacker
Världen tycks falla sönder
Klockan slår Ding-Dong


Ditt hjärta
är mitt hjärta
Världen går i enad rythm
Klockan slår Ding-Dong


Dansande trasdocka
ansiktslös
Världen är mörk idag
Klockan slår Ding-Dong


Skynda dig
Spring
Världen är mörk idag
Domedagsklockan slår


Ding-Dong

Ding-Dong


Slutet på världen
kom för fort
Världen dog idag
Klockan sprack




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 684 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-19 21:53



Bookmark and Share


    Phoenix
Har du funderat på att delta i Poetry Slam någon gång? :3
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob