Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad till min styvfarfar Ulf. Fortfarande under redigering.


Vägen över bergen

Fortsätt klättra, min vän

Sträck dig efter toppen
Besegra dina demoner

Rid på de vita fåglarna
så ska du se

Du klarar av att vandra

Vägen över Berget




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-19 22:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående poesi!!!
2008-06-03

    Issand.
jej \"de vita fåglarna\"
underbart! :D
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob