Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om och om och om igen...

Min osäkerhet gör att jag ballar ur

om och om igen

När det äntligen känns lite bättre

så ska tankarna envist börja ifrågasätta den känslan

någonstans där emellan så faller jag igen

Och snart har jag hamnat i samma hål

som så många gånger förr

Den där otäcka platsen

dit jag inte skulle komma

Och varje gång jag hamnar här igen

så lovar jag mig själv

att om jag får en ny chans

så ska jag skärpa mig

och det händer igen

och igen

 

...om och om och om igen




Övriga genrer av Bissen
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen