Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför bröstkorgens gallerport.

Förångas de intentioner som tidigare var

materia likt i fasthet

och vaporeras i intet den längtan

som en gång levde sitt liv

en fågel pickade då var dag

inuti sin bur bröstets insida

Släpp ut mig, jag vill flyga!

men nu

de vingar som en gång flaxade vilt

har omdanats

blivit reminescenser blott

och all vilja hänger

på en röd tråd.

 

Det är ännu långt till nästa

morgon. 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-11 23:03



Bookmark and Share


  Rachel Roth
är det resignation denna andas...?
i min läsning vemod och sorg

tycker om den!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP