Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte snyggt, men mjukt!


Kram!

Jag har begåvats med en barm
av väldiga mått
för att kunna trycka alla som behöver en kram
emot mig
så länge som det behövs.

Sätt er här intill, bara!

KKKKKRRRRRAAAAAAMMMMMMMMMMMM!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-26 15:31



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tröst och uppmuntran finns där
alltid till hands
2008-06-06

  Kristina Wallbing
Vad du är härlig!! Jag kommer!!!
2008-06-03

  Marreb
Så härligt! Det är sånt man behöver när man är singel. En varm kram. :-)
2008-05-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Åhh vad underbart! Tänk så många du kan krama samtidigt då....
2008-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag skickar en kram
tillbaka, jag hoppas att
den skall smaka...
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP