Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döv för världens öronbedövande tystnad



Läppar rör sig
utan ljud


Öronbedövande förtegenhets
omfamning


En värld av tonfragment
klingar falskt



Är jag döv?




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob