Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig! för jag är rädd

Gömd bakom tjocka molnslöjor
döljs en kraft av isblå förstummelse
Ärrad av en evighetslång livstid
i lidandets tecken

Rädda mig!

En ensam duva vit som snö
bryter sig igenom gråzonen
Svävar upp mot okända vidder
låter mina ögon tåras

Rädda mig!

Sträcker min längtan
efter dess kärleksvingar
Snuddar knappt denna
ängel i mitt liv

Jag är rädd

Jag läste i tidningen
under rosa himlaskyar
Att dödens svarta fågel
kommit för att hölja din själ
i mörka ridåer
med sin dödskyss




Jag kunde inte rädda dig...




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-17 10:05



Bookmark and Share


    huldran
Så isklart rent klingande vackert men ändå spröd text!

Skulle gärna vilja rädda den vackra duvan!
2008-12-02

    Phoenix
En mörk text,och sådana älskar jag^^
Dessutom vackert skrivet med bra rytm :3
2008-08-15

    blomster knopp
Den var bra! Men blir tagen av din text
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob