Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad än må ske 

...jag är ändå en förvirrande grubblare i båda/alla världar

vad som än händer eller fötter...




En grubblare... med vardera fot på jorden... mestadels... not...

 

Jag vet inte om jag söker distans till världen

eller om jag egentligen bara vill vara en del av den

(ett fel i den?)

 

Det spelar inte så stor roll heller

om jag grubblar på detta fenomen

eftersom jag redan är övertygad om svaret

(eller den luddiga motsatsen)

 

Svaret existerar inte här

svaret existerar inte imorgon

svaret existerar inte i drömmar

svaret existerar inte i graven

svaret existerar bara någonstans bortom allt det

och att finna ett rimligt svar idag

är bara förvirrande

för tanken

Men att undvika förvirring

är för mig en omöjlighet




Övriga genrer av Bissen
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 14:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag undviker förvirring genom att ha funnit svaret.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen