Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen och Sorgens dans skapar mitt guldglittrande liv



Sorg och glädje
omfamnar varandra
i en evighetens dans

drar förbi i ett gyllene dis
efterlämnar sig ett liv


som är mitt




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 724 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob