Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mitt hjärta


Det som står skrivet
Med stor
Fet
Stil
Är inte
Det som betyder

Det
Som verkligen
Är
Sanningen

Den vackra
Berörande
Sanningen


Står där
Precis i Hörnet

Alldeles osynligt

Skrivet litet
Smått

Skrivet
För att Du
Ska läsa
Mellan raderna

Skrivet
För att Du
Ska läsa

Det finstilta


Skrivet
För att
Du
Ska läsa




Mitt hjärta





Fri vers av AnnaGs
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 23:48



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fint :)
2008-08-01

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs