jag bryr mig inte, viktigast är att vi har varandra...

tillägnat Logebös

(du kan läsa hennes superbra texter här på poeter.se.)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bryr mig inte, viktigast är att vi har varandra...

tillägnat Logebös

(du kan läsa hennes superbra texter här på poeter.se.)




Istället för en blomma

 

Du vet

sen första dagen vi möttes

och bytte tankar med varandra

sedan våra första misstag

våra klumpiga felsteg

och bortgjorda utekvällar tillsammans

 

sen vår första berusade natt tillsammans

då vi skålade med vin kl 5 på morgonen

och utgav för många löften

som vi båda hade för svårt att hålla

 

sen första kramen

första kyssen

första skrattet

första tårarna

första förlåtet

sen första orden

innefrån

 

sen första stund

så tyckte jag om dig

sen första stund

började kärleken gro

 

Vi möttes av en slump

eller var det ödet?

 

 

om vi visste då

skulle vi nog vara för rädda för varandra

för vi var uppväxta med en rädsla för att älska

tilliten, kärleken, närheten

hade svikit oss för många gånger

 

Men vi lärde oss av varandra

att älska vackert

trots brister, olikheter och misstag

 

vi lärde oss att älska 

på riktigt

 




Övriga genrer av Bissen
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-26 14:59



Bookmark and Share


  isidore
fan vad du skriver bra. inga fler ord.
2008-07-24

  karenina VIP
vilken ärlig, härlig kärleksresa! det är värme, glädje och styrka i de här raderna och jag kan bara önska lycka till!
2008-07-09

  Blebb
fantastisk, verkligen. inte så där sliskigt romantiserande, utan äkta. kärlek är inte alltid fluffig och rosa och jättegosig, och jag tycker du får till det bra... betydligt bättre än en blomma! (även om blommor också kan vara trevliga att få..tycker jag iaf)
2008-07-08

    Collection
Det känns bra att veta att du har en sådan person i ditt liv!
Texten är ren och ärlig. Super!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen