Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän jag har.. Eller ska jag kalla henne vän?


En vän med en gåva

Att ha en vän med all uppmärksamhet
kan vara en gåva.
Men för mig är det pest och pina
kan jag lova.
Min vän tar pojkar på sekunden.
Jag klagar inte, för jag är ju bunden.
Hon är min enda bästa vän
och kanske har hon det på känn.
För hon vet att jag inte klagar ett dugg.
Men det hon inte vet är att jag skulle vilja ta ett knivhugg.
Döda henne för sekunden så man kan få känna hur det är
att vara självkär.

Hon älskar att ta kontroll
Att folk blir sårade, det spelar ingen roll.
Hon tycker om att röra min pojke så,
han tillslut vill knäppa upp hennes behå.
Hon vill inte att han gör det
hon vill bara känna sig glödhet.
Det är klart jag blir sårad också
och jag ser vad hon gör i min ögonvrå
Men hon är ju min vän
vad kan jag göra
Hon har det ju på känn..
Vill hon bara förstöra?




Fri vers av Jules Blues
Läst 419 gånger
Publicerad 2008-07-15 19:20



Bookmark and Share


  Trädflickan
Det är ingen riktig vän.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues