Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... ... ...och tick tack tick tack tick... ... ...

 

Egentligen är det väldigt enkelt

jag söker inte ord som bekräftar mig

jag söker någon som ser

Det hjälper inte om du säger att du bryr dig

om du inte är här

 

Jag kan gnaga nagelband

klämma redan klämda finnar

lösa för lätta eller för svåra korsord

ta extra långa promenader

 

Jag vet hur man kan fördriva sin tid

men jag kan inte vänta

mer än mitt goda tålamod räcker till

 

du anar inte

för du har nog inte tänkt så heller

Plåga

PLÅGA

saknad

längtan

gråt

Nej du vet inte

 

 

...

 

För fan fan fan

Du känner inte samma för mig

...




Övriga genrer av Bissen
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 01:37



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här är välskriven
känslan som nog alla känt när man har känslor för någon som inte känner samma sak tillbaka, är liksom färgad över hela texten vilket är fint.

det enda jag stör mig på
är väl det där med finnarna men det är nog en smaksak :)
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen