Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är Livet inte mitt?

Jag ser ett liv
som inte är mitt

Ett liv som andas
lever

Precis som mitt

En varelse som skrattar
gråter

Precis som jag

En själ
som drar
sitt sista andetag
i sommarsnön
där jag lämnades

Ett liv
som var mitt




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-03 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett identitetsbyte, kanske...

"Sommarsnön"...Intressant uttryck.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob