Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Drömmar är Min Mardröm


Jag sitter på en klippa
gyllene av gryning
ser
Solens varma dis
måla världen
i lekfullhet



Drömmer jag?



Jag sitter över havets bråddjup
ser
vågornas vilda ilska
varna världen



Drömmer jag?



Jag sitter i älvdansens mitt
ser
Nattens stjärneljus
skölja världen
med silver



Drömmer jag?



Jag ligger under mörkrets tak
hungrande
älskande
i en pöl
av dina sorger
Känner hur den växer
Färgar världen röd



Väck mig!




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-03 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob