Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en människa som talar illa om folk de inte känner.


Vän eller O-vän?

tänk för nu hatar jag dig tillsist
kanske var det något du ville
men nu har det hänt

jag vet ju att du egentligen inte är
värd min uppmärksamhet
men här får du den endå.

VI. HAR. ALDRIG. VARIT. VÄNNER.
NU. ÄR. VI. OVÄNNER.

hur gick det till?
vi var ju aldrig vänner
hur kan man då vara
o-vänner

för om vi tar bort o:et
den där lilla fula cirkeln
då är vi vänner

det är konstigt
för enligt mig behövs
det mer för att jag äns
ska prata med dig

om äns det.


enligt mig är du
ingen ovän
ingen vän

enligt mig är du
ingen!




Fri vers av Jules Blues
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 00:17



Bookmark and Share


  thyra
Ord och inga visor! Bra rutet! :)
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues