Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han gav mig myror i skallen jag tror att jag kan råka bli honom evigt tacksam


myrorna i stridsvagnens mitt



plötsligt stannade allt upp
krockfan!nejva?
och så
insikt

han har rätt
detta är slöseri med tid

jag var menat för något större glimrande skimrande glittrande sjungande en explosion av ljus och färg en mullvadshög? glöm det! ett berg
jag är menat för något större

bryter mig fri
kedjorna splittras som glas
jag speglar mig själv i varje bit
innan jag
går
vidare

jag kommer att vara fantastisk




Fri vers av kärleksbarn
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-25 22:02



Bookmark and Share


  KevinBroberg
Nej, du kommer inte vara fantastisk.

Du är fantastisk, fan vad jag älskar din poesi.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn