Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alltid någon som tror den är mycket bättre än alla andra. Mer en skämt vers än en dikt kanske ..


Hej mitt namn är Översittare Snobb!

Hej mitt namn är Översittare Snobb!
Jag tjänar 100.000 kr i månaden
och jag har ett säkert jobb.

Jag gillar att vara störst och vara cool.
Jag har ett par Tommy Hilfiger-skor.
Och en helt egen pool.

Mina kompisar är många.
Blonderat hår och brun hud.
Och våra fester är lååånga.

Jag brukar vara ganska elak
Ful, dö och äkel.
Men jag bryr mig inte att folk blir lak.

För jag är ju cool
snygg
och bäst.
Men det roliga är
att jag
ser ut som
en häst!




Fri vers av Jules Blues
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues