Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går

Det gör ont i mig
när jag hör dina steg
sakta avta

Att jag inte kan andas då
det bryr du dig inte om.

Du går
går
går

fort som fan.
Utan taktkänsla
och form.

Du förstår kanske inte
att jag inte vill höra
se
eller känna
det tomrum du ger mig

Kan du inte gå långsamt
så jag hinner smälta


att du faktiskt inte vill ha mig.




Fri vers av Jules Blues
Läst 357 gånger
Publicerad 2008-08-29 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues