Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver träna

Mitt hjärta
Praktiserade dörrstopp
I ren desperation

Du beundrade mig
För att jag vågade
Du kallade det mod

Du såg dig själv
Som en nutidsriddare
En krigskämpe

Låt gå
Då utnämner jag mig till
Riddarinna av psyket

Du vet att jag vinner där
Du krigare?
Pyttsan!

Krama någon idag
Säg något vänligt
Du behöver träna




Fri vers av Emma_med_t
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-07-25 14:25



Bookmark and Share


    Evelyn
Också denna är otroligt bra och fångade mig.
2005-07-26

    ej medlem längre
Bra! Gillar specillt det andra och tredje stycket
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t