Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mitt hjärta


Din existens finns i mig


Jag vill känna värmen
Från din hals
Mot mina läppar
Och
Känna mjukheten
I din beröring
På min kind

Vill torka dina tårar
När de faller
Och
Jag vill se dig
Lysa upp
När du ler

Jag vill se dig
I midnattssolens sken
Och
Se hur snön
Smälter i ditt hår

Jag drömmer
Om hur dina
Andetag
Låter tillsammans
Med mina
Och
Längtar efter att
Dela mina ord
Med dig

Vill se hur dag
Blir till natt
I dina ögon
Och
Hur natt
Förvandlas till gryning
I ditt ansikte

Vill se dina konturer
På min arm
När morgonen gryr
Och
Jag vill se
Din skepnad
Bredvid mig
När mörkret tränger på

Jag vill se
Ditt morgontrötta ansikte
Och
Höra ditt irriterande
Trötta gnäll
När klockan ringer

Vill se hur
Du borstar dina
Tänder
Och
Hur du Suckar
Över att
Ditt hår
Är ett stort tjorv

Vill berätta att
Du som nyvaken
I din
Morgontrötta skepnad
Är lika perfekt
Som alltid

Vill se dig koncentrerad
Djupt försjunken
I tankar
Och
Jag vill se
Hur ditt
Allvarliga ansikte
Förvandlas
Till ett
Tindrande leende

Jag älskar varje
Hårstrå
På ditt huvud
Varje
Rörelse
I din kropp

Jag älskar hur
Dina ögon
Tindrar klarare
Än universums
Alla stjärnor

Och

Jag älskar hur
Du med ditt
Leende
Försätter solen
I skugga


Jag älskar
Hur
Du
Bara är just



Du




Fri vers av AnnaGs
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 23:42



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Så vackert!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

AnnaGs