Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landar bland hemligheter och förutsättningar . . .



Visdom och vilja brukar vara motsatser
men för den som har visdom kan viljan
vara en följeslagare . . .

sedan om man följer eller bara tar för givet
är upp till var och en

Ensamma förutsättningar eller mångfald?

Viljan kan många gånger vara krigisk och
hör då hemma hos tyrannernas härskaror
i smått som i stort

men visdomens vilja förenat med
ödmjukhetens storhet slutar aldrig
att vandra vindarnas väg. . .

den är inte egoistisk och söker ej strid

den låter tiden visa vägen mot framtiden
och samlar perspektiven
under beskyddande vingar . . .

Evighetens försiktiga fotspår tyder sanden!









Fri vers av DanSan
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-07 11:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En sanning som
håller fullt ut
käre vän...
***********
2008-09-07

  Lejonhjärtas poesi
Helskön poesi som gillas i såväl tanke som handling, bravo Dan!
2008-09-07

  Elaine.S VIP
Visdomsord som jag tar till mig..bra skrivet!!
2008-09-07

  Night Soul Woman
Wow! Fint nej underbart skrivet DanSan!
*våg av applåder*
och
*bokmärkes*
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan