Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN TITEL, men kanske (Gula Sockor)



Vågor av glas
krossas mot verklighetens
stumma vall

Gråskalig värld
virvlar i en torktumlare
tillsammans med ett par gula sockor

Livets karusell,
med trähästar och giraffer och elefanter och annat roligt,
slogs i bitar
mot luftmuren

Jag blir yr
resan gick för fort
så jag sitter här
tillsammans med ett par gula sockor


Parkbänken är hård,
och grön,
under vindens
ömma smekning
Torkar tvätt



En rosa panter
smög sig in i mitt omklädningsrum
och viskade
"Det här går aldrig väl"
och gav mig ett par
gula sockor





Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob