Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefon

rösten genom etern

landar innanför örat

ångesten suckar

sorgen

 

tiden 

min gåva

delandet vår gemenskap

tillvaro

 

vid horisonten lättar dimman

ser vi nu

hoppas igen

nästan

 

inte ens min arm om dig

fick du

men lite tid

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP