Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallsträcka


min puls när jag hör dig;
du skriker från översta våningen
och du speglar dig i himlen,
sträcker dig på din balkong
men jag är högre än så,
mycket mycket högre

jag rör vid himlen
jag rör vid dig,
vilar dina stämband

tystnaden tar din oskuld
och slår marken i bitar,
lämnar din puls i mina händer

och jag

har aldrig hört något så vackert





Fri vers av inutimonster
Läst 738 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-10-26 22:51



Bookmark and Share


    Fjärilsflickan
Åh, vad jag önskar jag kunde skriva som dig just nu

klockrent

Jag vet ju inte vad eller vem du tänkte på när du skrev den... men jag vet vad jag själv koppar det till. Riktigt bra att du kan få andra att känna igen sig. Hoppas man får läsa en bok av dig någon gång :)
2009-01-12

  Trolltoffsa
Fint!
Storslaget på något sätt...
Du är rätt så gudomlig faktiskt:)
2008-12-04

    Issand. VIP
underbar underbar text !

"sträcker dig på din balkong,
men jag är högre än så
mycket mycket högre"
2008-11-22

  Bjarne Nordbö
Här är du.
2008-11-20

  RiJoKu
Enbart min fantasi kan sätta gränser för dessa poetiskt finnurliga rader. Du lyckas beskriva flera känslor och händelseförlopp inom ramen av ett par sekunder. wow!
2008-11-16

  Carola Zettergren
Attans dramatiskt vackert!!!
2008-11-04

    Toronto för att jag aldrig varit där.
mycket fint!
2008-11-01

  Nattljus
Väldigt, väldigt... Vackert!
2008-10-30

  Linda Hammarberg
fantastiskt :)
2008-10-29

  HerrGlad
Så väldigt klockren.
2008-10-27

  aftermath
gillar den här mycket
frisläppta, befriande rader som lämnar mycket till läsaren
2008-10-27

  korpfjäder
vilken absurt härlig bild
som slutar i något så vackert som en hörd puls.
Fast ett ögonblick undrade jag om jag blev åskådare till en sorts mord....vackert likt en shakespearescen.
2008-10-27

  dopehat
det känns så levande på nåt sätt. varje mening ger ett avtryck. jag känner av mod. du är så skicklig, hoppas lite sådär självsikt att du aldrig slutar skriva och publicera dina texter här.
2008-10-27

  mysterietsnamn
jättebra som alltid :) en naturbegåvning!!
2008-10-26

  Just Emotions
jättebra!!
2008-10-26

    ej medlem längre
Riktigt fint flyt i raderna som gör att man förs fram, fram..
Dessutom en rent suverän text.. Bra, bra bra....
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster