Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är här igen

 

Jag är här igen

Ännu en gång har jag kommit tillbaka

Till platsen jag helst vill glömma

Platsen som äter upp mig inifrån

 

Platsen där allt är tyst

Där datorns surr och dörrens knarr är allt som hörs

Fotstegen från de som går

Stillheten

 

Ingen säger något

Och den som pratar

Pratar utan att någon lyssnar

 

 

 





Fri vers av Nattsuddan
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 15:54



Bookmark and Share


  kirsti j.
du fångar verkligen tystnaden och kärlekslösheten..hela dikten ekar som platsen den beskriver
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan