Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Du bor i skymningslandet.

Jag är ett gryningsbarn.

När världen vaknar ute

vaknar jag

men när jag går till vila

är livet bäst för dig.

Den tid vi har tillsammans

heter dag.

När du är trött och dålig

så orkar jag

men du är den som orkar

när jag är svag.

Hand i hand och sida

invid sida

samman leva livet,

men att aldrig någonsin

ta det för givet.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 05:24



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Precis så var livet, när vi var två. Och minnena är kvar för alltid.
2008-11-19

  Michaela Dutius
Vis och oerhört vacker kärleksdikt som lovsjunger den handfasta kärleken som alltid finns- men behöver vår varsamhet...vackert och berörande
2008-11-09

  Moniqa
Mmm..insiktsfull och kärleksfullt.. motsatser som behöver varandra för helheten. Jättefint skrivet!
2008-11-08

  Yrre VIP
Så fin!
2008-11-03

  Michaela Dutius
En underbart vacker kärleksförklaring till en livskamrat!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP