Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C går i min klass. Hon är helt döv. Men skrattar även med rösten.


Ditt osynliga skratt.

Ditt skratt som kvillrar silverstänk

speglar bottnar inuti dig som aldrig

aldrig någonsin kommer i dagen.

 

Men du sjunger som en primadonna

på teckenspråk, Caro mia.

 

Vi sparar minnet av ditt skratt

i våra hemligaste vrår medan vi

sjunger med dina händer i lovsången.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-19 18:11



Bookmark and Share


    Camilla Jansson
den handlar om lilla mig....

bara så ni vet det. Jag återvänder OFTA hit för att läsa dessa ord från en fan!

Me like Åsa på G
2009-01-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Varma tankar som känns fint berörande.
2008-11-19

  Michaela Dutius
Vilken underbar beskrivning av ett skratt...och särskilt av ett skratt som kommer från den som fått en börda att bära (eller är det bara vad vi andra tror)
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP