Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permafrosten

Permafrosten breder ut sig

själviskhet har blivit norm

ingen sträcker längre ut

sin arm

och delar havet.

 

Permafrosten har fått fäste

istiden är här

ingen sträcker ut en hand

till någon.

 

Permafrosten spränger

sig in.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-24 05:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja - kylan breder ut sig- och det är inte underligt att vi huttrar.
Suveränt viktig dikt
2008-11-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är så. Klimatet har ändrats. Vi talar numera bara om två saker. Vädret och pengar. Undrar hur de hör ihop egentligen?
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP