Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visste du...


Att det kan göra så, så, så ont att vara ensam

Att det kan göra ont
att se en ryggtavla
försvinna i fjärran

Att det kan svida
när inga ord uttalas
inget spräcker ytan

Att det kan vara så kallt
en sommardag
mitt i december


Vet du?




Det gör inte ont...








längre





Det svider...







aldrig mer








Kylan biter...







dock då och då





När
Långa fingrar
söker sin väg över svarta tangenter
går ingen säker







Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 16:47



Bookmark and Share


  Blodros
tycker om formen på texten.
mellanrummen förtydligar känslan i orden, och det blir rymd i orden, utrymme att känna..
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob