Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När är min tid?

Jag ser min liv passera
Tiden svävar förbi
Alldeles framför mina ögon

Jag försöker famna den
Men tiden rinner ur mina händer
Försvinner mellan mina fingrar
och jag förstår att jag fastnat

Fastnat i en tid där inget händer

Jag försöker ta mig loss
Men allt jag känner är vanmakt
En vanmakt inför tiden
Tiden som är min
men som jag inte kan styra över

Allt mer av min tid ligger i händerna på någon annan

Min tid är någon annan människas tid att bemästra
Att fylla med det dom tycker är viktigt

Min tid är inte min tid
Min tid är tid för andra

För andras tid är viktig
och jag får inte ta upp andras tid i onödan

Men när är min tid?
Min tid att vara viktig




Fri vers av Nattsuddan
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 22:17



Bookmark and Share


    Bim
.....din tid är nu och till tids ände
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan