Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror att det är dags ja jag tror bestämt det är dags


mordet på min stora kärlek

i mina högra hand
en kudde
i min vänstra
en sax
du ska dö på så många sätt nu

jag har förstått
hur detta ska sluta
det kan bara gå
på ett sätt nu

du ska dö

dina ögon
de ska förvinna
dina ord
ett minne blott
alla minnen
borta, borta
hela du
hela du
vi kan inte fortsätta såhär

du sover tungt
jag ska dra ut kontakten
sitta kvar tills du drar din sista suck
klippa sönder dig i bitar
riva isär varje del
gräva ner dig
bränna upp dig
du ska försvinna
ifrån mig

sen ska jag gå
utan ett spår

och väggarna ska eka utav frågor




Fri vers av kärleksbarn
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-21 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skarp
vass
stark
berörande
snyggt!
2009-07-20

  Babyborderline
Underbar. Smärtsam.
2009-07-12

  Nioma Trey
Jättebra.
Ibland behövs konkreta tankar. Du är duktig på sånt.
Det blir så tydligt och bestämt. Nästan lugnade. Lättande.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn