Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ström av rinnande sekunder


Evighetslånga, kärleksdrypande sekunder

rinner ut över tangentbordet

tillsammans med drömmarna

lite sådär halvt klychéartat



Färgerna, se på färgerna

de rinner ut i sanden

efterlämnar sig ett spår av grått

lite sådär överdrivet klychéartat



Tårarna, se tårarna

glittrar, glittrar

i den strida strömmen

av evighetslång, kärleksdrypande


tid




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 523 gånger
Publicerad 2008-12-29 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob