Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rundgång

 

där

vi är

 

inneslutna

 

med

bara

ett eko

av

slag 

 

på tomgång

 

och

ryggraden

trädd

som

pärlor

 

på ett

snöre

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-29 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman