Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till mig själv.


Utan tro bäddar jag min säng inatt
och förskönar ensamheten med tomma intet.
Om en stund blir din bunker svart
och jag är ägare av min egen timma.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 416 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-06 21:24



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vad jag saknat dig. Detta är dina ord.
2009-01-10

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!....med eftertryck, minst sagt, så snyggt!!!!
2009-01-06

    Wewill
spännande text. jag gillar den.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja