Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min psykolog heter Henry.



"Döden doftar klorin"viskade min bleka psykolog
och knäppte sina händer hårt över bröstet.
Jasså tänkte jag och spottade på plastgolvet, ilsken
i den förstora tvångströjan.
"Hur fan kommer jag åt att dränka mig i skurhinken?"




Fri vers av Maria Natasja
Läst 438 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-07 13:05



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Men aaah....så jäklar fräckt snyggt.......suger in storheten i denna. Damn.
2020-11-16

  Connie
Allvar med stänk av humor. Gillas förbaskat mycket!
2014-06-06

  peter markurth
stark, rapp
2009-10-09

  RogerIvan
Märkligt med en för stor tvångströja... Den skall sitta tajt och skönt...
2009-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Henry verkar vara en lurig typ.
2009-01-07

  Carola Zettergren
Och du kan skriva på ett sätt som säger mer än allting....Tack för denna som sparas så klart!!!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja