Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har vita lår.


Jag slickar prästens ljumskar
för att komma närmare Gud
och dricker nattvardsvin
för att rengöra synden.

Jag leker kurragömma med hans fru
och talar i tungor bakom biktbåset.

Hon gillar det, viskar hon,
så länge jag inte gråter.












Fri vers av Maria Natasja
Läst 517 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-08 08:57



Bookmark and Share


  micke marin
oouusch mot sin vilja är man där och slickar ändå.. fy fan vad du säger det bra..
är det här villkoren frågar jag mig.. spelreglerna..
2009-01-13

  Prometeus
Wow! Det här tilltalade mig.
Det kändes...speciellt.
Måste läsa mer av dig.
2009-01-12

  Hans w-art Westlund VIP
gudomlig
2009-01-08

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja